Monday, October 29, 2012

T_T can i share something ? sad ? tentulaaa :{ . speechlesssss sangatt , nothing to say :( actually , aku appreciate sangat ,. kau kate kau nk tunggu aku , now what ? kau couple dengan *** ankat aku ? sudah tentulah aku TAK kesah kan ? ><  sebelum ni kat Mate aku kau baik sangattttt ! ohh selame ni aku salah menilai kau laa ? :D wahhhhh seronoknyaaa . even kau buat aku macam tu , takpe . aku ade salah jugak sbb buat kau merane dulu :(tapi tu semua tak diRancang sikit pun. im sorryy . sedih tauu tengok name die kat picture kau :D , then rase bagai nk jerittt kuat kuat .tak sangke ;O . tapi aku tk boleh buat pape dahh :) now , aku aku . kau kau .

BAI readers :)

0 comments:

Post a Comment